W Simplify

Vi förenklar digitaliseringsprocessen för fler företag. Vi erbjuder smidiga Monday-system skräddarsydda för olika branscher, utan startkostnad – endast användarlicenskostnader tillkommer. Ta det första steget redan idag!

Det behöver inte vara svårt att digitalisera

Vi förstår att digitalisering ibland kan verka utmanande eller krångligt. Det är precis därför vi har utvecklat W Simply – för att göra det enkelt och bekymmersfritt för er. Vi tar bort komplexiteten och gör det lätt för er att ta första steget.

Förenkla grundläggande processer

Vi strävar efter att förenkla de mest grundläggande processerna i er verksamhet. Det som vanligtvis dokumenteras manuellt, som anteckningar på papper eller post-it-lappar på en whiteboard, omvandlar vi till digital form för att underlätta hanteringen.

Digitalisering för tillgänglighet

Genom att digitalisera dessa processer ser vi till att informationen alltid är lättillgänglig. Slipp risken för borttappade papper eller bortglömda anteckningar – allt finns samlat och organiserat i systemet.

Effektiviserar er verksamhet

Vårt mål är att optimera hur ni hanterar era uppgifter. Genom att flytta från manuella metoder till digitala system skapar vi en mer effektiv och strukturerad process, vilket sparar tid och minimerar risken för missade uppgifter.

Ta steget och digitalisera er verksamhet

Samarbeten

Samarbeten

Alltid i synk

Kommunicera på en smidigare sätt genom att ha allt på en plattform.

Planering

Planering

Nå mål snabbare

Visa arbetet på 10+ unika sätt och flytta snabbare från idé till slutprodukt.

Synlighet

Synlighet

Alla får samma bild

Gör det möjligt för alla att få en överblick av arbetet i realtid.

Produktivitet

Produktivitet

Få mer gjort

Använd verktygen du behöver varje dag för att effektivisera arbetet och röra dig framåt snabbare.

Flexibilitet

Flexibilitet

Anpassas efter dig

Kraftfulla och anpassningsbara arbetsflöden som passar alla era medarbetares behov.

Insikter

Insikter

Se helhetsbilden

Gör välinformerade beslut med skräddarsydda instrumentpaneler och rapporter som grundar sig på data.

Insikter

Gör välinformerade beslut med skräddarsydda instrumentpaneler och rapporter som grundar sig på data.

Samarbeten

Kommunicera på en smidigare sätt genom att ha allt på en plattform.

Planering

Visa arbetet på 10+ unika sätt och flytta snabbare från idé till slutprodukt.

Synlighet

Gör det möjligt för alla att få en överblick av arbetet i realtid.

Produktivitet

Använd verktygen du behöver varje dag för att effektivisera arbetet och röra dig framåt snabbare.

Flexibilitet

Kraftfulla och anpassningsbara arbetsflöden som passar alla era medarbetares behov.

Exempel på olika scenarion som vi kan digitalisera

Vi söker ständigt efter nya branscher att skapa skräddarsydda mallar för. Tveka inte att höra av er – vi är öppna för samarbete och ser fram emot att utforska möjligheterna tillsammans.

Orderhantering

Samarbeta på ordrar

Jobba effektivt tillsammans och leverera allt i tid med orderrelaterad information, inklusive filer, idéer och feedback.

Omvandla förfrågningar till ordrar

Omvandla formulärinlämningar till ordrar och tilldela dem till rätt personer så att de rör sig framåt snabbare.

Visualisera framsteg

Anpassade instrumentpaneler som visar viktig information som statusar och prioriteringar så att du kan få en tydlig bild över hur ordrar ligger till.

 

Byggprojekt

Var uppkopplad var som helst

Organisera projekt och håll dig till schemat var du än är med monday.com-appen på iOS och Android.

Spåra projekt i varje fas

Effektivisera kommunikationen mellan kontoret och fältarbetare, och övervaka projektens framsteg i realtid.

Se helthetsbilden

Håll koll på byggprojekt i ett ögonkast med automatiskt uppdaterade instrumentpaneler och översikter på hög nivå.

 

Projektledning

Samarbeta på projekt i realtid

Samarbeta med relevanta intressenter i projekt. Håll koll på deadliner, prioriteringar och ändringar i takt med att de uppstår.

Få en komplett projektöversikt

Se var projekten står i ett ögonkast med Gantt- och Kanban-vyer för att maximera ditt arbetsflöde.

Planera och spåra projekt

För samman deadliner, intressenter och budgetar. Planera, spåra och hantera varje del av ditt projekt.

 

Över 180.000 kunder runt om i världen använder Monday

Vårt upplägg

Prova på att digitalisera helt

kostnadsfritt i 14 dagar

Vi skapar enkla skräddarsydda systemmallar för er specifika bransch, och om vi inte redan har en färdig, så skapar vi en åt er. Ni behöver inte oroa er för höga uppstartskostnader – endast användarlicenser kommer att gälla, och priset börjar från endast 139 kr/mån per användare utan bindningstid.

I framtiden kan vi förstås vidarutveckla systemet efter era behov och önskemål, men vi tar ett steg i taget.

Läs mer om våra användarlicenser här.

Väljer ni att ta steget och digitalisera er verksamhet med Monday? Då bjuder vi på en workshop med en timmes konfiguration, anpassad efter era specifika behov och önskemål för ert nya system.

Press Kit - monday.com

Vanliga frågor

Din titel går här

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Varför ska ska man överväga digitalisering?

Effektivisering: Genom digitalisering kan ni automatisera tråkiga och tidskrävande uppgifter, öka produktiviteten och minska kostnader.

Tillgänglighet: Digitalisering ger er möjlighet att nå information och resurser från var som helst, vilket underlättar för fjärrarbete och ökar tillgängligheten.

Bättre beslutsfattande: Genom digital datainsamling och analys kan ni få insikter som hjälper er att fatta mer informerade beslut och förbättra strategiska planer.

Kundupplevelse: Digitalisering möjliggör effektivare kommunikation med era kunder och möjligheten att erbjuda förbättrade digitala tjänster.

Konkurrenskraft: Att vara tidiga med digitalisering ger er en konkurrensfördel och möjligheten att anpassa er snabbare till marknadsförändringar.

Hållbarhet: Digitalisering kan minska er pappersanvändning och energiförbrukning, vilket kan minska er miljöpåverkan.

Flexibilitet: Digitalisering ger er möjligheten att snabbt anpassa er till nya affärsmodeller och kundbehov, vilket ökar er flexibilitet.

Vem riktar sig ett Monday system mot?

Monday hjälper team, chefer och ledare att planera och hantera både högnivå- och detaljerade aspekter av arbete för att förbättra teamets prestanda. Det samlar all arbetsrelaterad information på ett ställe för att strömlinjeforma mål- och strategihantering, samt de åtgärdsplaner som krävs för att utföra dem. De främsta funktionerna och förmågorna hos Monday inkluderar:

  • Projektledning
  • Uppgiftshantering
  • Orderhantering
  • Resurshantering
  • Effektiv kommunikation och samarbete
  • Tidsplanering
  • Hantering av förfrågningar och godkännanden
Hur kan Monday påverka din verksamhet?

Monday kan hjälpa till att förbättra företagets prestanda genom att samla alla människor, verktyg, kommunikation och data på ett intuitivt ställe. Sammantaget ger Monday dig möjlighet att hantera allt effektivt, från högnivåstrategi till dagligt arbete.

På detta sätt kan du identifiera risker som kan försena leveransen av dina projekt – eller möjligheter att maximera resurser. Dessa affärsinsikter kan hjälpa dig att fatta klokare beslut och anpassa planer för att uppnå dina mål med Monday.

Hur kan Monday främja hållbar utveckling?

Minska Pappersanvändning: Monday främjar digital dokumenthantering och minskar behovet av utskrivna papper och fysisk dokumenthantering. Det minskar pappersanvändningen och minskar företagets miljöpåverkan.

Fjärrarbete och Minskade Utsläpp: Monday möjliggör fjärrarbete och virtuellt samarbete, vilket minskar behovet av arbetspendling och därmed minskar utsläpp av växthusgaser.

Resurseffektivitet: Monday hjälper företag att optimera resursanvändningen och energieffektiviteten genom att erbjuda en plattform för effektiv projekt- och arbetsledning.

Hållbarhetsmål och Uppföljning: Monday kan användas för att definiera, övervaka och rapportera om hållbarhetsinitiativ och mål. Det ger företagen insikter för att driva och mäta sin hållbarhetsprestanda.

Minskade Resekostnader: Monday minskar behovet av fysiska möten och affärsresor genom virtuellt samarbete. Det sparar tid och pengar och minskar företagens koldioxidavtryck.

Genom att använda Monday som en del av sin digitaliseringsstrategi kan företag främja hållbar utveckling och minska sin miljöpåverkan samtidigt som de uppnår effektivitet och produktivitetsmål. Det är en vinn-vinn-situation där teknologi stöder både företagets framgång och planetens välbefinnande.

Vill du digitalisera din verksmahet?